South Afrika here we come - Reisverslag uit Berlikum, Nederland van Mirjam Jong - WaarBenJij.nu South Afrika here we come - Reisverslag uit Berlikum, Nederland van Mirjam Jong - WaarBenJij.nu

South Afrika here we come

Blijf op de hoogte en volg Mirjam

14 Juni 2009 | Nederland, Berlikum

Yess, whiehiew, didididiii, lalalalaaa.
eindelijk!! eindelijk ga ik het mooie Nederland verlaten voor weer een mooi avontuur. Opgelapt, bijgekomen, carriere gemaakt,verhuist, toekomstplannen noem maar op. Thuis gezeten maar niet stil gezeten. Mirjam gaat op reis naar Zuid Afrika gezellig met vriendje lief Sito. Backpack staat klaar, paspoort en pinpas zijn nog houdbaar en Vamos wij gaan.
Maandag met de trein naar Dusseldorf om in de avond het vliegtuig in te stappen richting Cape Town. Laat het avontuur maar beginnen ik houd jullie op de hoogte van al onze belevenissen.

Oant sjen,

Mirjam

• 14 Juni 2009 - 19:09

Rinkje:

hey lieve mensen,

ik wens jullie heel veel plezier daar geniet ervan en ik zal aan jullie denken als ik hier lig te puffen...hihi ik hou jullie op de hoogte en volg natuurlijk jullie stappen.
    oh en deze keer geen rare dingen doen he!!!!!

heel veel liefs
    mij en mini-me

• 16 Juni 2009 - 10:31

Rolien:

Je bent alweer veel te lang hier geweest natuurlijk!!!
    Heel veel plezier in zuid afrika!! En kom deze keer heel thuis!!!

Grtjs Rolien