pech onderweg
Blijf op de hoogte en volg Mirjam
21 Maart 2008 | Australië, Sydney
ja mirjam is weer aan de andere kant van de wereld, op avontuur.. ach gebeurt je 1 keer in het ziekenhuis belanden aan de andere kant van de wereld. maar goed ik doe het dus even anders. nee niet weer in darwin nu in hobart op tasmanie.
met onze super van op de boot naar tasmanie. via via adresje met familie en die hebben ons met open armen ontvangen. we go too uncle seb!!! and his wife sam and two kids seb jr. and anna.
mooi afgelegen tussen de bos op jacht naar walibi's, wombats,tasmanian devil en wat voor beesten nog meer. site seeing en met de kids spelen, een erg gezellig weekend. en nu maar eens op eigen houtje het eiland verkennen(2.5 keer zo groot als nederland)
met de map op schoot en rije rije kijke kijke en woooooow dit gaat niet goed.. beng met de passagiers kant tegen de boom.
stil. au. sito??? sito is oke maar mijn arm ligt open en het raam is kapot. maar even de andere kant opkijken en rustig ademhalen. de auto voor ons heeft de ambulance en alles gebeld. check up gehad, alles goed allen mijn linkerarm. ambulance meneer howie heeft me goed geholpen (op zijn verjaardag nog wel) en schreef iets op mijn arm, ik vroeg of het zijn telefoonnummer was!!!
de brandweer heeft de deur open geknipt en mij op de brancard gegleden. de stoere brandweerman kwam met didlina aanzetten en heeft deze veilig in mijn hand gelegd, prachtig.
hup in de ambulance en door het vliegtuig in, the flying doctors, dat dan weer wel he!:) laatste stukje ambulance met sirene naar royal hospital hobart.
pfff nou daar lig je dan bijna twee weken. mijn mooie bruine huidje op mijn bovenbeen mooi afgeschraapt om dit vervolgens weer op mijn arm te plaatsen en twee pinnen in mijn hand, wijsvingerbotje gebroken.
maar ontzettend goeie zorg gehad en special care of SUPER ZUSTER SITO!!!!!!!!!!!
nu zijn we weer terug bij uncle seb and familie en komen weer terug naar nederland.. dus beste mensen zet de koffie maar klaar en haal de gevulde koeken in huis.
ik heb 5 geweldige maanden beleeft en ervaren en met tranen in mijn ogen moet ik het het hierbij laten omdat ik zo niet verder kan backpacken. ongelukje zit in een klein hoekje en mijn hoekje is australie dus volgend jaar maar wat anders uitzoeken..
ontzettend bedankt voor alle geweldige reacties en meeleving!! we'll keep in thouch mate.
ooh ja ik heb alles onder controle gaat goed en ben een gezonde jongemeid dus wonden helen prachtig!!
see yha in a bit..
take care
mirjam
21 Maart 2008 - 08:05
Marijke:
Hey wiefke, wat een ferhaal ek wer no...
Der giengen al de wieldste ferhalen hjer, de van wie yn brand flein, do hiest brandwonden, dus hie Sito mar even frege as dat wol wier wie allegearre, hihi
Jammer dast de reis ofbrekke moast, mar oare kear wer better juh, kinst no wer moai even centjes sparen!!
Hey, dikke tút foar dy en de suster ;-) -
21 Maart 2008 - 10:51
Sanneke:
hey mir. nou wat is dit nou allemaal weer, mooi kut dat je je reis af moet breken maar fijn dat je weer terug komt,
take care
kus san -
21 Maart 2008 - 11:49
Ringring:
meid, de koffie staat klaar see you in a bit
dikke tut van us -
21 Maart 2008 - 12:03
Lammy:
Jeetje wat sneu voor je... Jij hebt idd wel pech in OZ! Nou ik heb ook de koffie klaar staan en je kunt altijd in augustus weer mee naar Azie!
BETERSCHAP tut Lammy -
21 Maart 2008 - 13:43
Thea:
hey meid
Wat is dit nu weer. Heb je niet een ongeluk in australie dan heb je weer een ongeluk in tazmanie. Die contreien brengen je geen geluk. Maar gelukkig viel de schade nog een beetje mee. Wel jammer dat je de reis moet inkorten maar dan ga je over een paar maandjes toch weer verder. Nou als je trek hebt in een bakkie in bolsward, hij staat voor je klaar, dan komst maar langs.
Groetjes en tot bels of krabbels -
21 Maart 2008 - 15:12
Marieke. L.:
heyyy Mir! Echt super K voor je dat je eerder terug moet naar huis.. dat was natuurlijk helemaal niet de planning. Gelukkig heb je wel 5 fantastische maanden gehad en net als mij.. een herrinnering om nooit te vergeten!! Een wijntje zet ik koud ipv koffie!
goede en veilige trip terug naar t brrrr Holland!
Kuxx -
21 Maart 2008 - 21:08
Miep:
Potjandikkie Mirjam, een sneue toestand, wel fijn met zo'n bodygard bij je. Hopelijk is de financiële strop wat te overzien en kan je de hand straks weer normaal gebruiken. Tante Miep heeft tot 14 dagen geleden je avonturen gevolgd en hoort ze graag live verteld met foto's en wetenswaardigheden. keep it cool en see you soon?? -
22 Maart 2008 - 09:53
Wilbert En Yvonne:
Elke keer weer met z'n tweeen voor het scherm. Lekker meeleven met jullie avonturen en dan dit... dat is balen!
Wij vonden het wel geweldig om in je website-rugzak mee te mogen reizen. Wilbert begreep af en toe niets van al dat friese gebabbel, maar aldoende leert men... Vanuit Maasbommel goede terugreis en alvast Welkom thuis!
Groetjes uit het Land van Maas en Waal van ons tweetjes, Wilbert en Yvonne -
22 Maart 2008 - 11:17
Detsje:
Hoi Mirjam,
Wat sneu voor je dat je je reis moet
afbreken.
Ik heb erg genoten van je verhalen tot nu toe.
Ik wens je een spoedig herstel en een
goede thuiskomst.
Alle nadelen hebben voordelen(alias
Cruyf)
Thuis kun je lekker bijkomen en je
verhalen live vertellen.
Groetjes van Detsje. -
23 Maart 2008 - 10:48
Marleen:
Hey Mir!
Wat ontzettend sneu, maar ja het is niet anders. Gelukkig heb je toch een prachtig avontuur beleefd! Nou en de koffie pruttelt al....tot gauw! Goede reis terug. Groetjes Marleen -
23 Maart 2008 - 13:58
Elsbeth:
He Mir en Sito
Jeetje het zit jullie nu ook echt ff niet mee.
Vind het heel erg sneu voor jullie.
Maar daar integen vind ik het wel heel erg leuk om jullie weer live te zien hoor.
Nou de koffie staat klaar met gebak in mijn eigen huisje (heb een huisje boven de basic store)
Hee ik zie je/ jullie wel verschijnen.
Dikke kus Els -
24 Maart 2008 - 15:11
Monique:
Heeej Meis!!!!
Lees nu pas je berichtje... jeetje zeg wat balen heb jij weer...... Succes met de terugreis en tot snel.
Veel liefs Monique -
26 Maart 2008 - 20:47
Jenny:
Joure is waiting for you! Geeft niets, goed excuus om weer es op reis te gaan ;) -
23 April 2008 - 21:22
Rolinda:
hey rij achter de bus moeten stoppen want er moet iemand uitstappen... he die lijkt op mirjam hee het is mirjam.. Jeetje ben je weer terug???? nou ff schrikken hoor maar ben blij dat je het er goed van af hebt gebracht en hoop dat je herstel voorspoedig gaat. We spreken snel af kun je leanne ook ff bewonderen.
knuffels rolinda